Welkom bij Carina Lemoine

 

Een veelzijdige zangeres die zich toe legt op
meeslepende optredens, Vocal Coaching en Voice Sound Healing.

Een unieke combinatie waar Carina haar ervaren zangtalent en vermogen in mag zetten om anderen te motiveren en te begeleiden naar het potentieel van hun eigen stemgeluid. En waar ze de helende kracht van klank, emotie en sereniteit tot expressie mag laten komen.

Carina verzorgt vol enthousiasme professionele optredens voor iedere gelegenheid. Met een gevarieerd en op maat gemaakt repertoire en krachtige warme stem brengt ze niet alleen optredens en vermaak voor iedere gelegenheid, maar ook een artistieke dimensie vol flair op elk evenement. Of het nu gaat om een intieme setting of een groter spektakel.

Optreden Carina

Vocal Coaching

Voice Sound Healing

Lifestyle   of    music