Over Carina

Op 8-jarige leeftijd trad Carina voor het eerst op in een café van Johnny Meijer en zijn orkest in Amsterdam. Ze deed ook veel mee met talentenjachten en won regelmatig de eerste prijs. Op gezette tijden werd ze gevraagd op te komen treden met een live orkest op bruiloften en evenementen. Zo kwam zij op een dag in contact met de producers van BZN, Saskia & Serge en Bonnie St. Claire. In de Wisseloord Studio’s in Hilversum tekende ze een platencontract en bracht vanaf haar elfde t/m haar zestiende jaar een aantal singles uit. Haar eerste tv-optreden was op haar twaalfde jaar bij het programma Tineke met haar single “O lieve Papa”.

LUV

Rond haar 21e kreeg ze te horen dat Marga Scheide een nieuwe zangeres zocht voor de bekende meidengroep LUV Marga nodigde Carina uit om auditie te doen, wederom in de Wisseloord studio’s in Hilversum, waar zij destijds ook haar singles had opgenomen. Uit een paar honderd dames die auditie deden voor een plekje in deze meidengroep, werd Carina verkozen als nieuwste lid. Ze brachten samen een album en een aantal singles uit en schitterden op vele podia in binnen en buitenland. Ze mocht meewerken aan twee mooie specials die werden opgenomen in Thailand en Lapland, en uitgezonden door veronica en de Tros. Ook werden ze met LUV gevraagd voor tv-shows en optredens in o.a. Zweden, Dubai, Duitsland, Spanje en Nederlandse bekende shows van Paul de Leeuw, Tineke, De 5 Uur Show, De Grote Club Show, en Goud & Nieuw.

Regelmatig werden de dames uitgenodigd voor party’s en stonden zij herhaaldelijk in tijdschriften.

Lady’s DC

Na een aantal jaren ging LUV uit elkaar.

Carina werd samen met een ander lid Diana gevraagd door de bekende manager Jaap Buijs om als duo verder te gaan. Ze kregen een nieuw platencontract aangeboden en verkozen de artiestennaam Lady’s D.C. Regelmatig traden ze op in Spanje en toerden ze een tijdje met de bekende Zomertruck van Veronica

Na een aantal prachtige jaren te hebben mogen optreden kreeg Carina haar dochter Angelina en richtte zij zich voornamelijk op de opvoeding, om er zo voor de volle honderd procent voor haar te kunnen zijn.

Bloed Zweet en Tranen

Ondertussen hield ze zich bezig met het schrijven van liedjes. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan bracht ze nog een single uit en een album (uitgereikt door Hans Klok) in geheel eigen beheer met daarop een aantal eigen geschreven teksten. Carina gaat een stapje verder en besluit zich aan te melden voor het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen. Ze auditeert en wordt uit meer dan 4000 kandidaten geselecteerd om mee doen met het programma. Ze schopt het tot de eliminatierondes en is een aantal weken te zien op televisie. Carina is door dit programma een mooie ervaring rijker en heeft zichzelf weer op de kaart weten te zetten. Ze tekende weer een nieuw platencontract en bracht een aantal singles uit, waarvan ze meewerkte aan de teksten en arrangementen. Ondertussen treedt ze weer met vol enthousiasme op en richt ze zich op Vocal Coaching en Voice Sound Healing.

Follow The Vibe