Vocal Coaching

Welkom bij le Voice Coaching

Voor iedereen die graag zingt, zijn zangstem en/of performance verder wil ontwikkelen en waar de kunst van stemontwikkeling en expressie tot leven komt.

Zingen maakt blij en is gezond

Het is bewezen dat zingen gezond voor je is. Gelukshormonen worden geactiveerd waardoor je je vrolijker en energieker voelt. Carina geeft vooral de voorkeur aan gezond zingen om stemproblemen te voorkomen, zodat je het optimale uit je stem kunt halen en er zolang mogelijk plezier van mag beleven.

Zing jezelf vrij

Voel je je soms geremd of gespannen met zingen? Daar wordt op een discrete manier aandacht aangegeven. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden of professionals. Of je nu graag  je zangtechniek wilt verfijnen of je stemvermogen wilt vergroten.

Iedereen kan leren zingen!

Het goede nieuws is dat iedereen kan leren zingen. Er wordt gewerkt aan een voor jou op maat gemaakte coaching op basis van persoonlijke behoeften en doelen. Specifieke stemproblemen worden aangepakt en Carina staat klaar om je te begeleiden op jouw unieke reis naar vocaal succes.

Wat houden de lessen in?

Er word gewerkt aan o.a.

* Gezond zingen

* De stem & klankkleur

* Zangtechniek

* Repertoire

* Adembeheersing

* Ontspanning

* Stemvrijheid

* Lichaams houding

* Mindset

* Performance

* Zelfvertrouwen

* Uitstraling

* Authenticiteit

Wie is Carina als Vocal Coach?

Carina Lemoine, een getalenteerde zangeres met een schat aan ervaring verdiepte zich een aantal jaren geleden in een opleiding Vocal Education. Na les te hebben gekregen van een geschoolde docent van het conservatorium kwam voor haar een lang gekoesterde wens uit en rondde ze succesvol haar studie af als Vocal Coach. Ook bestudeerde ze de Universal Voice Guide.

Haar droom kwam uit om zo ook anderen te mogen motiveren en begeleiden naar het volledige potentieel van hun eigen stemgeluid.

Carina’s benadering van Vocal Coaching is een mix van passie en expertise en biedt een unieke reis om de kracht en schoonheid van je stem te ontdekken en te ontwikkelen.

Ze begrijpt dat elke stem uniek is. Of je nu een aspirant-zanger bent of iemand die gewoon de vreugde van zingen wil verkennen.

In de Vocal Coaching-sessies van Carina richt ze zich op verschillende aspecten van stemgebruik. Ademhalingstechnieken worden geperfectioneerd om kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen, terwijl stemmodulatie en intonatie worden verfijnd voor een expressievere performance. Haar aanpak omvat ook het werken aan zelfvertrouwen en podiumprésence, zodat je niet alleen technisch beter zingt, maar ook met overtuiging en authenticiteit optreedt.

Een opvallend kenmerk van Carina’s coaching is haar vermogen om een ondersteunende en inspirerende omgeving te creëren. Ze moedigt open communicatie aan, zodat jij je op je gemak voelt om uitdagingen aan te gaan en te groeien. Met geduldige begeleiding en constructieve feedback helpt ze je obstakels te overwinnen en je vocale vaardigheden te versterken.

Ontdek de transformatieve kracht van je eigen stem en boek vandaag nog een sessie en begin aan een reis naar het onthullen van de volle expressie van je stem, zowel voor jezelf als op het podium.

Singing Makes you Happy